Muiden sanomana

Tällä sivulla on muiden näkemyksiä minusta. Kirjoita sinäkin omasi.

7 responses to “Muiden sanomana

 1. Kun Dennis kysyi haluaisinko auttaa kampanjamateriaalin laadinnassa, minulta kesti vajaan sekunnin verran vastata myönteisesti. Nyt, muutaman kuukauden vierähdettyä, en edelleenkään ole löytänyt yhtään syytä miksi en haluaisi olla osaltani avittamassa Pastersteinia Helsingin kunnallisvaltuustoon. Niiden neljän vuoden aikana, jotka olen Denniksen tuntenut, hän on osoittautunut aikaansaavaksi, oikeudenmukaiseksi, älykkääksi ja oivaltavaksi kimpuksi myönteistä energiaa – juuri sellaiseksi, jonka haluaisin kehittävän Helsinkiä vielä paremmaksi paikaksi elää.
  -Jukka-Pekka ”JiiPee Nevis” Nevalainen
  Kampanjapäällikkö

 2. Annukka Luoderanta

  Helsingin liikenneturvallisuusyhdistys ry:n hallituksen ja työvaliokunnan monivuotisena jäsenenä Dennis Pasterstein on paitsi erittäin ammattitaitoinen, myös innovatiivinen, aktiivinen ja toimelias. Denniksen apuun ja tukeen voi luottaa aina; olipa kyseessä sitten liikenteellinen ongelma, poliisiasia, lastentapahtuman tai yleisötilaisuuden järjestäminen. Sosiaalinen, älykäs ja monipuolisesti maailmasta kiinnostunut Dennis on erinomainen valinta kotikaupunkimme asioiden ajajaksi.

 3. Jyrki Kallio

  Olen tuntenut Denniksen noin 30 vuoden ajan. Vuosien varrella olemme tavanneet milloin golfin,koripallon tai yleensä elämään liittyvien asioiden parissa. Eräs asia on kuitenkin noussut vuosien aikana esiin yli muiden: Dennis on mies, jonka tukeen olen aina voinut luottaa. Arvostan suuresti hänen arvomaailmansa, jossa perheellä, ystävillä ja työllä on suuri merkitys. Elämässä -kuten kaikessa tekemisessä – tulee ylä- ja alamäkiä. Denniksen kanssa olen oppinut löytämään viisaita ratkaisuja kulloisiinkin ongelmiin. Denniksen kanssa on miellyttyvä keskustella, koska hänen tietämyksensä yhteiskunnallisista asioista on niin monipuolista. Hän on aidosti kiinnostunut siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Usein nämä hänen esittämänsä näkemykset asioiden hoidosta ovat myös tarkkaan punnittuja ja viisaita (adjektiivi, jota en käytä joka tilanteessa).

  Summa summarum; omasta mielestäni Kokoomus saa Denniksestä kullanarvoisen kunnallispoliitikon. Mikäli itse pääsisisn äänestämään häntä, valinta olisi varma. Kiitos kun asetetuit ehdolle D!

 4. Jarmo Heinonen

  Kirjoitan nyt ensimmäistä kertaa tällaiseen blogiin. Kirjoittelu on miellyttävää aloittaa kertomalla henkilöstä, josta voi kirjoittaa positiiviseen sävyyn ilman, että tuntee kertovansa puolitotuuksia tai jättävänsä osan tarinasta kertomatta.

  Olisi mahdoton vaatimus, että jokainen meistä perehtyisi yhteisten asioiden hoitoon sillä tarkkuudella, jonka perustellun päätöksen tekeminen kulloisestakin asiasta vaatii. Näimpä onkin tärkeää, että äänestämme asioistamme päättämään henkilöitä joihin voimme luottaa ja joiden uskomme olevan luottamuksemme arvoisia.

  Dennis on riittävän kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ottaakseen niistä selvää, sekä riittävän älykäs ymmärtääkseen mistä asioissa on kyse. Kun keitokseen lisätään vielä ne tosiasiat, että Denniksellä on toimissaan voimakas pyrkimys oikeudenmukaisuuteen eikä hänen motiivinsa ole oman edun tavoittelu, näkisin hänet henkilöksi, jonka harteille voisin omasta puolestani luottaa yhteisistä asioistamme päättämisen.

  Olen käynyt Denniksen kanssa monia keskusteluja, joista uskoisin molempien saaneen jotain irti. Denniksen kanssa keskustellessa pääsee nopeasti tasolle, jossa ei tarvitse vertailla mielipiteitä, vaan voi keskustella mielipiteiden takana olevista perusteluista ja usein käykin niin, että keskutelun jälkeen olemme asioista enemmän samaa mieltä kuin miltä aluksi näytti. Tämä taito keskustella ja vertailla asioiden perusteluja mielipiteiden sijaan on ominaisuus, jonka uskon olevan arvokas pyrittäessä yhteisten asioiden hoidossa hyviin ratkaisuihin.

  Loppuun pieni kevennys. Rehellisiksi ja luotetuiksi tunnustetuista ihmisistä sanotaan heidän olevan sanansa mittaisia. Kun tutustutte Dennikseen huomaatte nopeasti, että tämä tapa mitata rehellisyyttä ei ole hänen kohdallaan riittävän haasteellinen. Kokemusteni mukaan Denniksen sanat ja mielipiteet yltävät usein hänen päälakeaan korkeammalle.

 5. Ulla Honkanen

  Tutustuin Dennikseen vuonna 1997 Rikospoliisien shakkikerhon peliturnauksissa. Ensimmäinen pelimme oli pikapeli ja tulostaulukko kertoo Denniksen vieneen voittopisteen. Ensivaikutelmana oli valoisa ja iloinen persoona, eikä vaikutelmaa ole tarvinnut vuosien mittaan muuttaa, tosin olen lisännyt siihen järkevän, perusteellisen ja luotettavan. Shakkikerhon ohella teimme vuosia yhteistyötä Lauttasaaressa, missä Helsingin poliisilaitoksen kesäkotiyhdistyksen ja Poliisimajalaisten alueet ovat rinnakkain. Dennis on kesäkotiyhdistyksen puheenjohtajana huolehtinut Poliisien majan ja saunan peruskorjauksista niin erinomaisesti että voisin väittää, että rakennukset ovat tänä päivänä paremmassa kunnossa kuin aikoinaan uutena. Dennis osaa visioida ja toteuttaa visionsa, samalla kuitenkin kuunnellen herkällä korvalla ympäristöstä saamiaan ehdotuksia ja mielipiteitä. Poliisimajalaisten pitkäaikaisena sihteerinä ja rahastonhoitajana osallistuin yhdistysten väliseen yhteistyöhön. Vaikka intressimme joskus olivatkin eriävät, Denniksen kanssa päästiin aina tyydyttäviin ratkaisuihin.
  Yhteistyö Denniksen kanssa on ilo. Hän pitää minkä lupaa.

 6. nodium

  Hallitustyöskentely Denniksen kanssa on ollut mutkatonta ja ammattimaista. Hän on vilpitön ja tuo omat näkemyksensä esille selkeästi ja jaarittelematta. Työskenneltyäni hänen kanssaan pitkään olen oppinut tuntemaan hänet miehenä, jonka sanaan voi luottaa ja jonka arvoihin kuuluvat rehellisyys, yhteisen hyvän edistäminen ja avoin suhtautuminen kaikkien mielipiteisiin riippumatta siitä onko hän itse samaa mieltä vai ei. Uskon, että kunnallispolitiikka on hänelle luontainen ympäristö ja että hän saa paljon hyvää aikaan tällä aluevaltauksella.

 7. Vesa Satamo

  Dennis on mies, jolla ehdottomasti on päämäärä. On sitten kyse poliisiasioista, tieliikenteestä, taloudenhoidosta tai helsinkiläisten asioista, hän pyrkii tuohon päämäärään määrätietoisesti ja suoraan sanottuna: usein saavuttaakin sen. Olen tuntenut Denniksen 14 vuotta. Vuosien mittaan olemme käyneet monia mielenkiintoisia keskusteluita. Itsekin voimakkaan mielipiteen omaavana henkilönä olen joskus jopa joutunut tappiolle, niin vakuuttavat perustelut Dennis on esittänyt. Olen täysin vakuuttunut, että Dennis kaupunkimme valtuustossa tulee ajamaan helsinkiläisten, niin ”junan tuomien”, kuin paljasjalkaistenkin asiaa täydestä sydämestään ja kaikella sillä tarmolla, jonka tiedän hänellä olevan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s